Idag bjuds det på lunchtrav från Bergsåker och jag tycker loppen ser intressanta ut. Huvudpersonen på Bergsåker är som vanligt Robert Bergh och han måste med i alla lopp. Hans bästa chans tycker jag är i V4-1 där jag väljer och spika honom, det ser mer öppet ut i dom resterande avdelningarna. Häng med och ta del av tipsen!

V4-1

I V4-inledningen är Robert Bergh och 2 Putte Topline favoriter, han fick bestämma senast i ledningen och förlorade då mot en smygkörd häst, gången innan tog han över ledningen efter att två hästar kört om den och krossade allt sen. Jag tror på spets och slut idag och ser honom som den bästa spiken i omgången.

V4-2

I den andra avdelningen får vi ett lopp över 2140 meter med voltstart. På tillägg hittar vi favoriten 11 Beautyson som gjorde debut för Robert Bergh senast, han fick styra och ställa i ledningen då och vann bekvämt med krafter kvar. Nu är det springspår på tillägg och jag tror på en offensiv Bergh, han kommer kör framåt och hitta ett bra slagläge, hästen har inte gått bra från bakspår förut men i den nya regin tror jag han är med och och slåss om segern. 8 Gold Case har styrkan som sitt främsta vapen, hans kapacitet räcker i detta gäng och han ska räknas. 5 Coolkindacrazed har hittat en extra växel när han fått gå barfota dem senaste två loppen, näst senast vann han från ledningen och senast blev det en andra plats efter att han inte orkat kämpa ner ledaren men det är försåtligt, han ska räknas med bra chans här. 3 Affe Dara har bara en seger i år och då galopperade ledaren i mål, det låter inte så jätte imponerande men stallet tror på honom och kommer han till ledningen där han trivs bäst då kanske det kan räcka hela vägen, han får en plats på V4 kupongen. Sista strecket ger jag 15 Uncle Brodde som fått det svåraste läget, han har gått bra för Daniel och satt fast senast när 11 Beautyson vann, med tur och rätt resa kan han vinna här, outsider!

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

V4-3

I tredje avdelningen får vi se ett lopp över 1640 meter. Favoriten 7 Mellby Brunello kommer från tre riktigt bra insatser där två av dem blivit vinst. Känns som han inte behövt visa allt dem senaste loppen och har idag väldigt bra chans att ta tredje raka. Utgångsläget kunde varit bättre men han är oberoende av positioner och kan bakifrån också, visst lite tempo där fram hade inte skadat. Det blir skor på honom idag med jag tror på bra chans. 3 Demo har inte haft det riktiga flytet på slutet och gått med krafter kvar i mål, han har övertygat innan dess och har vunnit på V75, det ger respekt och han räknas. 10 Chivas Boko forcerades till ledningen senast men fick se sig besegrad på upploppet. Han är kraftigt uppåt och med senaste loppet i kroppen kan han blanda sig i segerstirden. Ger 6 Magic Broline sista strecket då hon vann överlägset näst senast från ledningen på ny barfota balans, hon stack ifrån och idag tror jag hon har bra chans på ledningen igen och då blir hon farlig. Distansen är optimal och hon är en typisk outsider till endast 8%.

V4-4

I den sista V4 avdelningen bjuds vi ett kallblodslopp i ”Norrlands Stoserie” över 2140 meter voltstart där vi har bra hästar på alla volter. Tipsettan 3 Ulvsås Ballerina har 40 meter tillgodo på värsta konkurrenterna och med Ulf Ohlsson i sulkyn kan hon ta ledningen och där vet vi att Ulf kan dra det längsta strået, kan han ”fuska” bort några hundra meter då blir 3 Ulvsås Ballerina svårfångad. 13 Närbyjänta var tillbaka senast efter uppehåll och fick aldrig riktigt chansen, intressant idag efter den genomköraren. Har springspår på tillägg och kan sändas fram tidigt, ska med på kupongen. 14 Ängskalla gjorde det riktigt bra senast som trea bakom mycket starkare motstånd än vad det är idag. Står väldigt långt bak men med Robert Bergh i sulkyn så kan hon runda många, kanske alla? 2 Nordsmärta har gjort två bra lopp efter paus och är på väg mot formen igen, felfri kan hon utmana om ledningen och där kommer hon göra bra ifrån sig. Sista strecket ger jag 6 Solpärla som var bra i somras och tog bland annat två segrar men har nu inte startat på länge och kan behöva lopp i kroppen, jag tar med henne för hon har fått ett intressant läge.

V4-förslag:  100 rader x 2 = 200 kr

V4-1: 2 Putte Topline (1,4)

V4-2: 3,5,8,11,15 (4,10)

V4-3: 3,6,7,10 (11,8)

V4-4: 2,3,6,13,14 (15,10)

Lycka till! /MLipovac