Ikväll kör Åby en V65 som bjuder på bra tävlingar, jag kommer att spela en V4 som innebär dem sista fyra avdelningarna på V65. Mitt singelstreck hittar ni V4-3 och det är 4 King Sir Kir som jag tror vi kommer se på V75 framöver. Häng med!

V4-1 (2140m auto)

I den första avdelningen får vi se ett lopp för lärlingar och ungdomar. Ett väldigt öppet lopp som jag garderar rejält. Tipset går till favoriten 3 Staro Hangover som galopperade senast men visade bra form i upphämtningen. Vann gången före när Peter Untersteiner körde. Går hon felfritt idag tror jag segerchanserna är goda. 6 High Handed blev målfotoslagen av tipsettan för fyra starter sedan,  är lite osäker men går han felfritt är han långt framme. 5 Crown Of Victory är en startsnabb häst som kan få ett bra lopp på innerspåret, är van vid tuffare gäng och ska räknas tidigt. Plockar också med 2 Gossip’s Mad Money, 4 Kungkurt, 11 Linges Alladin och 12 Gert Oleg.

V4-2 (2140m auto)

I andra avdelningen får vi se ett amatörlopp där favoriten heter 4 Sahara Renegade. Han har svarat för fina insatser på slutet och formen sitter där. Jag tror han flyger till ledningen omgående och då ska det vara en bra segerchans. 3 Comecatchme C.J galopperade hejdlöst senast på Åby, gjorde en riktigt bra upphämtning bakom bättre hästar än dem idag, går han felfritt kommer han ge favoriten en match. Vill också ta med två skrällar, 6 Cashier Center som är bättre än vad raden visar och 15 Dancing Pride som tänt till i Flemmings regi, han spurtade vasst senast.

V4-3 (2140m auto)

Här hittar vi mitt singelstreck på V4, den jag singlar är 4 King Sir Kir som inledde sin karriär med tre raka segrar. Man testade honom på V75 senast men det blev för tufft, han fick en tuff resa och kusken tar på sig den nollan i raden. Utgångsläget är perfekt idag och Claes lär vara offensiv direkt, kommer han till ledningen så skall han vinna detta. Det finns oerhörd kapacitet i denna häst och jag känner mig säker när jag spikar.

V4-4 (1640m auto)

I den sista avdelningen får vi ett snabblopp för fyraåriga ston, tipset går till 5 Vang som är en dansk gäst som inte hade turen på sin sida i årsdebuten på Åby, satt fast och fick fritt sista 150 men hade inget och hämta. Idag blir det barfota runt om och med loppet i kroppen kommer hon vara några klasser bättre, man ska inte glömma att hon var en av dem bästa treåringsstona i Danmark i fjol. 8 U.S Dollars inledde karriären med fem raka vinster men har inte fått det och stämma på slutet, motståndet har varit tuffare men idag skall hon ha bra chans, läget drar ner chanserna lite men hon ska räknas på sin kapacitet. 1 Fabricia Pellini och 3 Ramona Win gynnas av sina lägen, den sistnämnda är startsnabb och Björn kan välja taktik, köra i ledningen eller släppa och utnyttja open stretchen. 1 Fabricia Pellini verkar vara på gång och kan avsluta vasst med rätt resa. Sista strecket ger jag min stormvarning 7 Miss Conway som var grym i sin comeback senast och hade krafter kvar när hon gick i mål, tussarna var aldrig ryckte och man tror att hon kan gå en mycket bättre tid. Blir det lite fart på loppet då kommer hon runda många, kanske alla!

V4-förslaget: 140rader x 2 = 280kr

V4-1: 2,3,4,5,6,11,12

V4-2: 3,4,6,15

V4-3: 4 King Sir Kir

V4-4: 1,3,5,7,8

Lycka till! /MLipovac