Slutspel i US Open

US Open pågår för fullt och vi har redan fått vår första semifinalist. Kevin Anderson från Sydafrika lyckades inatt besegera Sam Querrey med 3–1 i set. Det återstår tre kvartsfinaler varav favoriten Rafael Nadal spelar ikväll mot Andrey Rublev – en match Nadal ska vinna med en arm. I natt går turneringens andra favorit in i kvartsfinalspelet när han ställs mot Juan Martin Del Potro från Argentina.

Ingen drömfinal mellan Federer och Nadal

Roger Federer var på förhand enorm favorit att ta hem slutsegern i US Open. Men på grund av problem med ryggen har hans kanske störste konkurrent Rafael Nadal seglat om honom som favorit. Nadal har inte heller imponerat under turneringen men på grund av de många skrällarna känns det verkligen som att Federer eller Nadal kommer att vinna den åtråvärda pokalen. Tyvärr får vi inte se en final mellan de två förhandsfavoriterna eftersom de hamnade på samma sida i slutspelsträdet. Men om både Nadal och Federer gör jobbet i sina kvartsfinaler får vi en maxad semifinal mellan tennisens två giganter på 2000-talet.

Förlorar din spelare efter fem set får du pengarna tillbaka

Det finns inget värre än att se ditt oddsval förlora efter en jämn match som gått till fem set. Hos Bethard slipper du oroa dig. Satsa minst 50 kr på en segrare i en singelmatch för herrar och du får pengarna tillbaka om ditt val förlorar efter fem set. Totalt kan du få tillbaka upp till 250 kr.

Hämta Bonus

Odds på slutvinnaren av US Open.

Rafael Nadal 2,20
Roger Federer 3,00
Kevin Anderson 8,00
Pablo Carreno Busta 11,00
Juan Martin Del Potro 12,00
Andrey Rublev 51,00

Odds från Bethard

BetHard