Betplusway VIPDet finns försvinnande få VIP-program för oddsspel. Kikar vi på pokersidorna och casinosajterna är det mer regel än undantag att du har ett VIP-program att avancera i, men för odds är det smått omöjligt att hitta ett lojalitetsprogram. Lyckligtvis finns Betway. Det är inte bara så att Betway är ett av de mycket få spelbolagen som ger mer tillbaka till spelarna – Betway har också det klart mest intressanta VIP-programmet. Inom ramen för ”betplusway” kan du varje månad kamma hem bonuspoäng, varupriser, resor och annat i tillägg till att du har möjligheten att ta del av exklusiva spelbonusar.

Kampen mot klockan

Varje två månader sparkar Betway igång ett nytt ”race” som man kallar för Kampen mot klockan. Din uppgift som spelare är att under kampanjperioden fortsätta spela som vanligt och tjäna poäng på din omsättning. Ju mer du omsätter, desto mer förmånliga blir dina belöningar. Längst upp i vinstpyramiden hittar du alltid resor till lyxiga destinationer och/eller sportevent runt om i världen.

Här nedan kan du se exempel på vad du kan spela hem inom ramen för ”Kampen mot klockan” nu i januari (alternativet ”Ljus”). Siffrorna står för ”milstolparna” du har att beta av.
1-3 = Extra pluspoäng
4 = En flaska Veuve Clicquot Champagne
5 = Mulberry plånbok
6 = Sonos Play:5
7 = iPad Pro 32GB
8 = Apple Watch
9 = Flygbiljetter till Las Vegas
10 = VIP Las Vegas-upplevelse

Oddserbjudanden varje vecka

Så fort du placerar ditt första spel med riktiga pengar hos Betway (nya spelare får en bonus på upp till 1000 kr) får du tillgång till en katalog av oddserbjudanden. Vissa är tidsbegränsade, andra är mer eller mindre permanenta och en del ”låses upp” ju mer du spelar. Några exempel på mer eller mindre ständiga erbjudanden ser du här nedan:

  • Komboförsäkring på fotboll/basket/ishockey – pengarna tillbaka om du missar en av matcherna på en kombokupong
  • 10% extra på ”båda lagen gör mål” – sitter en kupong med fyra odds på alternativet ”båda lagen gör mål” får du 10% extra
  • Touchdown gratisspel – gör en spelare du har spelat på både den första och även ytterligare en touchdown får du ett gratisspel på upp till 500 kr.