Uppehåll i ligaspelet igen och vi vet vad det innebär. Det är dags för VM-kvalets slutspurt och även om Sverige inte spelar förens på fredag mot Luxemburg finns det anledningar till att följa morgondagens matcher. Imorgon kväll kan nämligen både Tyskland och England ha säkrat sina platser till VM i Ryssland 2018.

Tyskland i praktiken klara för Ryssland

Tyskland är den nation med absolut bäst förutsättningar. Joachim Löws mannar har full pott med 24 poäng på 8 omgångar. Fem bakom är tvåan Nordirland och då är det bara två omgångar som återstår. Eftersom länderna möts under torsdagskvällen i Belfast räcker det med en poäng för tyskarna för att landet både i teorin och praktiken ska vara klara för nästa mästerskapssommar.

Hämta Bonus

Tysk fotboll mår riktigt bra och i somras vann B-laget hela Confederations Cup. Parallellt lyckades även Tysklands U-21 gå hela vägen i EM i Polen efter att besegrat Spanien i finalen. Det skulle inte vara allt förvånande om laget är med och slåss om de absolut ädlaste valörerna i Ryssland nästa år.

England kan också bli klara

Ett annat land som har liknande förutsättningar är England. The Three Lions har under managern Gareth Southgate gjort ett bra kval och ligger inför de två avslutade omgångarna – precis som Tyskland – fem poäng före nästa lag som är Slovakien. England behöver 2 poäng på de avslutande omgångarna för att vara klara och nu finns chansen att göra det framför hemmafansen när Slovenien kommer på besök till Wembley. En seger där och de engelska fansen kan börja kolla på biljetter till sommarens fotbollsfest.

Betta på VM-kvalet hos Scandibet

Om du vill spela på VM-kvalet eller någon annan fotboll är ett alternativ Scandibet. Det gedigna och skandinaviska spelbolaget har sköna odds på VM-kvalet och du kan betta både live och pre-game på alla kvalets matcher. Är du inte medlem har du dessutom möjligheten att ta emot en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr.

  • Skapa ett konto hos Scandibet
  • Få 100% insättningsbonus upp till 1000 kr

ScandiBet_BlackBgr