Liverpool Coutinho Firmino

Ingen kan väl under den senaste veckan ha undgått Neymars flytt till PSG. Den omtalade affären, med en utköpsklausul på 2,2 miljoner kronor, har hastigt och lustigt satt igång Barcelonas jakt på en ny playmaker. Som vanligt när det är en stor affär inom fotbollsvärlden så är det inte bara de inblandade klubbarna som drabbas, utan även klubbar som är längre ner i fotbollshierarkin. Det ryktas om både Paulo Dybala från Juventus och Ousmane Dembele från Dortmund och framför allt brassen Philippe Coutinho som huserar i Liverpool.

 

Coutinho blir klar under veckan

Nu kommer uppgifter som säger att Barcelona och Liverpool är överens om en försäljning av Philippe Coutinho och att han ska flytta under veckan.
Jürgen Klopp har under sommaren varit tydlig med att hans guldklimp inte ska någonstans utan att han ska stanna i Liverpool. Men med ett Barcelona som precis fått en hel drös med pengar så kan det nog ställa till det för Kloppen då det här beslutet kanske är utanför hans befogenhet när det börjar snackas om Pogba- och Lukaku-summor runt 90miljoner pund. Tidigare under sommaren ska Barcelona försökt med ett bud på 75 miljoner pund, men nu har man alltså trissat upp det.

ComeOn har oddset 1.50 att Coutinho spelar i Barcelona efter transferfönstret.

comeon-casino