Mamamia julkalenderOm du inte ska ut på galej på nyårsafton utan i stället planerar att vara hemma och fira in det nya året i lite mer lugn och ro kan MamaMia Bingos nyårsspecial vara ett alternativ. Ikväll är det free spins för hela slanten och festligheterna pågår från kl. 18:00 ända fram till midnatt.

För att delta i MamaMias nyårsfestligheter ska du se till att göra en insättning på 222 kr (exakt!) före kl. 18:00. Din första belöning får du direkt och den består av 50 free spins på Fruit Shop. Därefter får du vid varje hel timme från kl. 18:00 till och med kl. 00:00 free spins på en utvald automat från NetEnt. 10 snurr finns att hämta varje timme, men efter midnatt är det i stället 20 gratissnurr som ligger i potten.

Mer casinoskoj i helgen

MamaMia nöjer sig inte med ett par riktiga nyårskarameller på själva nyårsaftonskvällen. Det finns sedan erbjudanden att ta del av både på nyårsdagen, på lördag och på söndag. Förutom bingospecialer – se mer på kampanjsidorna för information – vräker kampanjmakarna ut free spins.

På nyårsdagen erbjuder MamaMia alla spelare chansen att spela hem free spins och bonusar genom att vinna ett antal snurr på rad. På lördag den 2 januari är det sedan dags för sajtens superhjältar att kliva in i handlingen med ett insättningserbjudande. Dr Niklas är sedan tillbaka på söndag den 3 januari. Då kommer han att ordinera free spins på Zombies.