Unibet Odds kan skicka dig till Västindien den 3-7 december 2012. Läs vidare för att få veta hur du kan vinna en resa till den tropiska paradisön St Maarten och få delta i finalen av Unibets Livebettingmästerskap.

Nu har kvalet till tredje upplagan av Unibets Livebettingmästerskap startar, en bettingtävling där finalen äger rum i St Maarten i början av december.

Om du skulle kvalificera dig till finalen får du ett paket som innehåller följande godbitar:

  • €900 för att täcka resekostnader till och från St Maarten
  • Sex nätters hotellboende för 2 personer på St Maarten
  • Frukost och middag varje dag så länge Unibet Open Poker pågår
  • Säte i finalen av Unibets Livebettingtävling (värde €1 250)
  • Alla finalister är garanterade en iPad i vinst. (Dessutom ligger det €10 000 i vinstpotten som kommer att fördelas över 4 finalister.)
  • Unibets Livebettingmästerskap består av tre steg:
  • Kvalet (på internet)
  • Semifinalen (på internet)
  • Finalen (på St Maarten)

Kvalet

Kvalet pågår under perioden 8-14 oktober och de 32 spelare som placerar sig överst i kvalet går vidare till semifinalen.

För att delta i kvalet anmäler du dig hos Unibet och samlar sedan poäng som får dig att klättra på ledartavlan. (Det är viktigt att du anmäler dig till tävlingen, för det är bara satsningar som görs efter att du anmält dig som räknas.)

Endast vinnande satsningar ger poäng.

Hur många poäng du får för dina vinnande satsningar beräknas enligt följande:

Insats

insatsen i euro

x

Antal matcher på kupongen

singlar, dubblar, tripplar, …

x

Totalt odds på kupongen

endast satsningar till oddset 1.20 eller högre räknas

Detta är ett livebettingmästerskap, så det är endast spel i livebettingklienten som räknas.

Exempel: Du satsar 100 kronor på en trippel i Unibets livebettingklient med oddset 5,50 och vinner. 100 kronor räknas som €11,60. Din poäng blir därför 11,60 (insatsen) x 3 (trippel) x 5,50 (oddset) = 191,14 poäng.

För varje spel du vinner klättrar du ytterligare en bit på ledartavlan. De 32 spelare som är överst när kvalet avslutas går vidare till semifinalen.

Semifinalen

De 32 spelare som gick vidare till semifinalen får slåss om 8 resepaket till St Maarten där finalen går av stapeln i början av december.

Samma regler för poängsamlande gäller i semifinalen som i kvalet, och alla semifinalister startar på 0 poäng. Det spelar alltså ingen roll om du låg på plats 1 eller på plats 32 när kvalet avslutades, alla spelare har 0 poäng när semifinalen sätter igång.

Semifinalen spelas den 15-21 oktober 2012. De spelare som befinner sig på de åtta översta platserna när semifinalen är över går vidare till finalen på St Maarten och får varsitt resepaket värt €3 600.

Finalen

Finalen av Unibets Livebettingmästerskap avgörs parallellt med pokerturneringen Unibet Open på St Maarten.

I potten för finalen av Unibets Livebettingmästerskap ligger €10 000 i kontanter + 8 stycken iPads som kommer att fördelas enligt följande:

1:a plats€5 000 + iPad
2:a plats€2 500 + iPad
3:e plats€1 500 + iPad
4:e plats€1 000 + iPad
5:e platsiPad
6:e platsiPad
7:e platsiPad
8:e platsiPad

Finalen kommer att spelas under fyra timmar (exakt datum är inte fastlaget ännu). Alla finalister får ett nyöppnat konto hos Unibet med €100 på. Den spelare som har mest pengar på sitt konto efter fyra timmars livebetting vinner mästerskapstiteln, €5 000 i prispengar och en iPad. För att kunna vinna måste man ha spelat minst 30 spel under finalen, med det finns inga krav på att satsningarna måste ha ett visst lägsta odds eller nå upp till något visst belopp.

Registrera dig nu!

Missa inte din chans att delta i kvalet, gå till Unibet direkt och registrera dig så att alla dina vinnande satsningar på livebetting med oddset 1,20 eller högre kan börja generera poäng åt dig. Både livespel i datorn och i mobilen räknas, däremot kan spel där du valt att använda cash-in funktionen inte ge några poäng.

För mer information, klicka dig vidare till Unibet!