Unibet kör fortfarande sin oddstävling med två resor i potten:

  • Första pris är en resa till finalen av Champions League på Wembley.
  • Andra pris är en resa till finalen av Europa League på Amsterdam Arena.

För att vinna gäller det att sätta det högsta oddset på Champions League och/eller Europa League. Du behöver alltså göra en satsning till högt odds och få rätt.

Både singelspel och kombinationer räknas, och du kan göra dina vad både innan match och under match (livebetting). Det viktiga är att du satsar på den innevarande omgången av Champions League och/eller Europa League och vinner. Du kan göra så många satsningar du vill, men endast ett spel räknas i tävlingen. Minimiinsats är 50 kronor. Välj fritt mellan alla oddsmarknader, till exempel 1X2, HT/FT och målskytt.

Obs! För att dina satsningar ska räknas måste du först anmäla dig till tävlingen hos Unibet. En anmälan räcker för samtliga veckor.

Christoball3 leder just nu

I skrivande stund är det Unibet-medlemmen Christoball3 som leder tävlingen med oddset 632,85. Christoball3 satte i senaste gruppspelsomgången av Champions League en sjuling med vinst för Celtic, Valencia, Galatasaray, Juve, båda lagen gör mål i Bayern-Bate och Chelsea-Nordsjälland och över 10.5 hörnor i United-Cluj.

Tävlingen kommer att avslutas den 1 maj, så än finns det några dagar kvar nu för den som vill försöka slå Christoball3 – skynda över till Unibet för att anmäla dig.