Unibet kör nu en tävling som passar dig som skulle vilja sig Alexander ”The Mauler” Gustafsson ta sig an Mauricio ”Shogun” Rua på plats i USA.

Den 8 december kommer svenske Gustafsson att mäta sina krafter mot Rua på galan för Ultimate Fighting Championship (UFC) i Seattle, och du har chans att få följa matchen på plats. Första pris i Unibets tävling är nämligen två VIP-biljetter till galan, plus resa och fem nätter på hotell.

Tävlingen är endast öppen för Unibets svenska medlemmar.

Så här deltar du i tävlingen

  1. Gå till Unibet och anmäl dig på tävlingssidan.
  2. Spela på vilken sport du vill i Unibets oddsutbud. Både livespel och satsningar i förväg räknas, och du kan fritt kombinera olika sporter. För varje 50 kronor du satsar får du en lott till dragningen. Du kan som mest få 5 lotter. Tävlingen pågår den 16-25 november 2012.
  3. När dragningen sker avgörs vilka 10 tävlande som kommer att belönas.

Priser i tävlingen

1:a plats Resepaket för 2 personer som innehåller resa, hotellboende (5 nätter) och VIP- biljetter till UFC-galan.

2:a-5:e plats Inbjudan för 2 personer till Unibets VIP-kväll den 8 december. Se matchen live från Sverige tillsammans med Gustafssons träningskompis Reza ”Maddog”. Alla gäster bjuds på mat och dryck, och vinnarna får dessutom 300 kronor insatta på sitt Unibet- konto.

6:e-10:e plats Sju nummer av fotbollstidningen Offside

Tips! Få riskfritt spel för 100 kronor

Har du inte bettat i mobilen hos Unibet ännu? Just nu får alla nya mobilspelare ett riskfritt första spel på upp till 100 kronor.

Info

Ultiamte Fighting Championship (UFC) är den största organisationen inom Mixed Martial Arts (MMA) och intresset för UFC har växt lavinartat under de senaste åren. För svenske Alexander ”The Mauler” Gustafsson är matchen den 8 december en av de viktigaste hittills i karriären och den kommer förhoppningsvis att ta honom ytterligare ett steg mot en titelmatch i UFC lätt tungvikt.

Intresserad av att betta på UFC och MMA? I så fall rekommenderar vi ett besök  på denna sida där vi lägger ut våra bästa speltips.