Spin Magic, en slot från Microgaming, finns nu tillgänglig hos Unibet.

Gillar du slots som Joker 8000 och Jackpot 6000? I så fall rekommenderar vi ett besök hos Unibet, de har nämligen tagit in den nya slotten Spin Magic i sitt sortiment, en söt liten retro-slot med tvist.

Spin Magic har bara tre hjul och de symboler som används är huvudsakligen klassiska fruktsymboler, precis som det ska vara på en retroslot. Här finns dock två funktioner som du inte kan hitta på gamla enarmade banditer: Supermeterläge och Kvitt-eller-Dubbelt.

Varje gång du vinner över 20 mynt efter en 10-satsning, kan du välja att spela i supermeterläge. Antalet tillgängliga credits visas då i supermetern och du satsar 20 Super Credits per snurr. Efter varje snurr väljer du själv om du vill stanna i supermeterläge eller gå tillbaka till standarspelet. Om du får minst två hjulsymboler någonstans på hjulen startar ett bonusspel där du får snurra på lyckohjulet. Det är på lyckohjulet som man kan vinna de högsta vinsterna när man spelar Spin Magic.

Kvitt-eller-Dubbelt är en funktion som vi känner igen från många andra spel från Microgaming. När du vinner något i standardspelet kan du välja att satsa hela eller en del av vinsten på en omgång kvitt-eller-dubbelt. Det går givetvis bra tacka nej också och inte riskera sin vinst. Om du tackar ja och sedan väljer rätt färg (en trollkarl kommer att dra ett kort ur en kortlek) dubblas det satsade beloppet.

Utbetalningsgraden för Spin Magic är 96,5%.

Klicka dig över till Unibet och pröva denna nya slot idag!