unibet-sngAntag utmaningar på Unibet under mars månad och få en exklusiv turneringsbiljett. Under hela månaden går en mängd Sit & Go turneringar av stapeln, häng på och vinn en slutgiltig plats till den stora SNG Scrap-turneringen med fina vinster i potten!

Genomför enkla uppdrag & hämta hem fina priser

Du tjänar enkelt poäng genom att anta några av alla möjliga uppdrag som ligger ute, så fort du tjänat in 300 poäng belönas du med en biljett till den stora Sit & Go Scrap-turneringen med otroliga €5000 i potten. Poängen går att hämta från samtliga av Unibets 2- och 5 seat-bord, beroende på vilken insatsnivå du väljer så kommer du vinna fler poäng.

Vinn så mycket som 100 poäng genom en enda utmaning, din väg till det slutgiltiga finalbordet är rakare än någonsin. Du kan enkelt följa dina framgångar i lobbyn, håll koll på hur många poäng du tjänat in och vinn pengar på vägen fram!

Grymma välkomsterbjudanden hos Unibet

Är du ny spelare på Unibets pokerklient kan du ta del av en mängd generösa erbjudanden. Vad sägs om 100 kr gratis direkt vid registrering eller €200 i bonus under tiden du spelar? Med en av marknadens bästa pokerklienter så är Unibet det självklara enkelt val!