Unibet har efter fyra år med Travnet Live Racing beslutat sig för att dra in den spelformen och istället satsa ännu hårdare på att förbättra sitt utbud av fasta odds på trav.

”Unibet upplever en stark efterfrågan på fler fasta travodds och väljer nu att storsatsa på denna spelform,” står det att läsa i ett pressmeddelande från Unibet. ”Spelformen är mycket uppskattad bland våra kunder. Det är hög återbetalningsprocent och man vet helt enkelt vilket odds man får när man lägger sitt spel.”

Unibet kommer framöver att erbjuda fasta odds för vinnare och plats på cirka 240 travlopp per månad. Dessutom kommer spelformen head-to-head att finnas tillgänglig för omkring 375 lopp varje månad.

Unibet tänker också förbättra spelarnas möjligheter att kombinera satsningar på trav med satsningar på annat, till exempel fotbollsmatcher och tennismatcher, i ett och samma spel.

Alla fasta odds för trav kommer att finnas tillgängliga både via dator och mobiltelefon, så du kan alltid nå Unibet trav  för att göra en satsning eller kontrollera dina vinster oavsett var du befinner dig. Det spelar ingen roll om du är hemma, i kön på ICA eller i händelsernas centrum på travbanan.

Har du inte spelat i mobilen på m.unibet.com? Just nu får alla nya spelare ett riskfritt spel á 100 kronor. Spela för minst 100 kronor i mobilen så betalar Unibet tillbaka 100 kronor om ditt spel går förlorat. Mer detaljerade villkor finns att läsa hos Unibet.