CelticUnibet har genom åren haft mängder av samarbeten med fotbollsklubbar och andra sportföreningar runt om i Europa. För tillfället samarbetar Unibet bland annat med de danska klubbarna FC Midtjylland och FC Köpenhamn. Idag, den 21 november, kom ett pressmeddelande om att Unibet har tecknat ett avtal om ett ganska omfattande samarbete med den skotska storklubben Celtic FC.

Liveodds på Celtic Park

Avtalet som har tecknats handlar om att Unibet kommer att få tillgång till CelticLive, som är ett wifi-system med en app som fungerar enkom på arenan. I appen kan fansen bland annat se highlights inklusive mål, få livestatistik samt rösta på vem som ska bli matchens spelare. Med samarbetet med Unibet kommer fansen också att kunna ta del av liveodds i mobilen och självklart kunna placera sina bets med några enkla knapptryck.

Det här avtalet är det första av sitt slag i Storbritannien och förmodligen också i Europa som helhet. Det är väl inte otroligt att tänka sig att fler fotbollsklubbar kommer att följa i Celtics fotspår.