Unibet MaldivernaEn ny slot på Unibet! Cloud Quest är casinospelet som tar dig till en magisk värld full av fantastiska vinster och himmelska gratisspinn. För att fira denna lansering ger man sina spelare chansen att vinna en resa till paradiset Maldiverna. Kliv in på Unibet nu och ta del av detta oslagbara erbjudande!

VIP-resa till Maldiverna

Se hit alla spelare! Unibet genomför under perioden 14 mars – 28 mars en tävling där du som aktiv spelare kan vara med i en utlottning av en exklusiv VIP-resa till Maldiverna. För att vara med är det inte svårare än att spela det nysläppta spelet Cloud Quest. För varje 100 kronor du spelar för så belönas du med en lott till den stora dragningen, där en lycklig vinnare får flyg tur och retur till Maldiverna. 7 nätter på ett 5-stjärnigt hotell med All-inclusive, samt hela €500 i fickpengar att använda under resan är vad som väntar den lyckliga vinnaren!

Spela Cloud Quest – Ta del av €5.000

Skulle du inte ha turen att vinna resan kan du vara lugn ändå. Det är nämligen så att Unibet delar ut en prispott på hela €5.000 till de 30 spelarna som plockar hem den största vinsten över 20 på varandra följande rundor på spelet Cloud Quest. För att kvalificera dig för tävlingen behöver du bara spela minst 20 rundor med minst €0.10 i insats per spins. Vinnaren, spelaren med högst vinst kammar hem otroliga €1.000! Missa inte denna fantastiska chans med både en resa och fina kontantvinster i potten, klicka in på Unibet nu och bli en vinnande spelare du också!