Unibet firar 15 år och detta ska givetvis firas på massor av olika vis. Bland annat kommer både avdelningen för poker, avdelningen för odds och avdelningen för casino att dela ut varsin resa till den karibiska ön St Maarten. Ön där Unibet open 2012 spelas!

Självklart går det bara att delta i alla tre tävlingarna samtidigt om man så önskar. I samtliga fall äger resan rum den 3-9 december 2012, så du får en chans att fly Sverige när det börjar bli riktigt decembermörkt och ruskigt här hemma.

För oss pokerspelare kommer 15 turneringar att hållas under perioden 22 oktober – 5 november 2012. Inköpet ligger på blygsamma €1 och varje turneringar har en garantipott på €1 000. Om du slutar på topp 15 i någon av dessa dagliga turneringar får du förutom vinstpengar även poäng som gör att du klättrar på den ledartavla som finns för turneringsperioden.

Den person som befinner sig överst på Unibets ledartavla när sista turneringen är över kommer att belönas med ett resepakt för två personer värt €4 000. I det ingår €2 000 i respengar, 6 nätters boende på hotell, frukostar & middagar, festligheter och presenter. Andra- och tredjepristagaren ochfår €600 respektive €400 i resepresentkort.

Turneringarna startar klockan 20:00 CET varje dag under tävlingsperioden. Inköpet ligger på €1 och det blir även en €1 add-on + obegränsat med rebuys.

Varje dag klockan 14:00 CET uppdateras ledartavlan så att du kan se hur du ligger till.

Om du vinner resan men inte vill eller kan åka kan du välja att få €2 500 i pengar istället. Klicka dig över nu för din chans att vinna resan!