Unibet Poker har ett stort utbud av Sit & Go-turneringar och kör nu en särskild kampanj som passar alla spelare som gillar denna spelform.

Kampanjen gäller alla Sit & Go-turneringar i nätverket Microgaming under december månad, från inköpsnivån €1 + €0,10 och uppåt. För var tionde Sit & Go du spelar under en dag erhåller du en lott, och du kan skaffa dig en lott per dag under hela tävlingsperioden.

Skrapa din lott och få omedelbart veta om du vunnit något – Unibet Poker har 75 stycken iPad Minis och 25 stycken iPad 4 att dela med sig av.

Vann du inget på dagens lott? Var inte ledsen för det – varje nitlott du skrapar ger dig nämligen 100 extra marker till din turnering som kommer att spelas den 1 januari 2013. Alla spelare som skrapat minst en nitlott under kampanjen får tillträde till turneringen, och för varje ny nitlott du skrapar fylls din startstack på med 100 marker. Du som ser till att spela 10 stycken Sit & Go:s varje dag under vad som återstår av december månad kan alltså se till att ha riktigt ordentligt med marker med dig till turneringen, förutsatt att du inte skrapar en massa vinstlotter förstås, men det vore ju inte heller så illa.

Det är alltså 10 Sit & Go:s per dag som gäller, och en ny dag börjar varje morgon klockan 07:00 och pågår till klockan 06:59 nästa morgon. Som nämnts ovan är det endast Sit & Go:s i Microgamings pokernätverk som räknas, det vill säga de som är markerade i svart i pokerklienten. Unibets egna Sit & Go:s (som är markerade i grönt) räknas inte.

Delta i turneringen den 1 januari – vinn proppfullt mediapaket

Turneringen den 1 januari 2013 startar klockan 19:00 och har ett riktigt fint förstapris att dela ut. Skulle det bli du som vinner turneringen kommer du att belönas med följande:

  • Sony 14” Vaio
  • Jambox högtalare
  • Canon EOS 1100D Digital SLR kamera
  • iPad4 (32 GB wifi)
  • iPhone 5 (16 GB)

Börja samla marker redan nu hos Unibet Poker!