appUnibet som nyligen gick över till en egen plattform efter att tidigare ha använt sig av Microgamings mjukvara tar nu nästa steg i uppbyggnaden med en app för iPad som funnits tillgänglig sedan den 10 april.

Unibet Pokers app för iPad är alltså tillgänglig nu och det är givetvis ett naturlig steg då de alla de stora pokerrummen numera har en app för mobil och surfplatta. Än så länge är denna appen avsedd för iPad allena och den som vill spela på en iPhone eller Android får vänta ett tag ytterligare. Det finns dock planer på att utveckla en app för Android hos Unibet.

Unibet Pokers app för iPad har det mesta gemensamt med den nedladdningsbara versionen. Det går att spela cash games och sit & gos för samtliga insatsnivåer som annars finns tillgängliga. Undantaget är multi table tournaments som ännu inte går att spela på appen.

Har du inget pokerkonto på Unibet finns det en bonus att hämta. Givetvis. Höjdpunkterna i detta välkomstpaket är en bonus på €500 som du spelar in samt 100 kr som du får genast.