Unibet erbjuder inte bara odds för Melodifestivalen utan tävlar också ut VIP-paket för dig som vill se semifinalerna och finalen av den stora internationella Eurovision Song Contest (ESC) på plats i Malmö.

VIP-paketet innehåller VIP-biljetter till både semifinalerna och finalen i Malmö för dig och en vän, samt boende på hotell i Malmö den 12-19 maj för er båda. Däremot ingår inte resa till och från Malmö.

Såhär deltar du i tävlingen

  • Börja med att gå till Unibet och anmäl dig där till tävlingen.
  • Spela sedan på Melodifestivalen så är du med i utlottningen. Du måste spela för minst 50 kronor på något av de olika heaten, andra chansen och/eller finalen för att få en lott till dragningen. Du kan dela upp din insats på flera spel för samma heat, så länge totalsumman uppgår till minst 50 kronor på heatet så får du en lott.

För varje heat du spelar på för minst 50 kronor får du en lott, så du kan alltså ha flera stycken lotter med i dragningen och därmed öka din vinstchans.

Alla oddsmarknader för Melodifestivalen ingår i tävlingen, både spel som görs före start av ett heat och spel som läggs i form av livebetting under pågående heat. Det spelar ingen roll om du spelar i datorn, i mobiltelefon eller i din surfplatta.

Heat 1 och 2 är redan över, men du har fortfarande chans att spela på heat 3, heat 4, andra chansen och finalen. Heat 3 äger dock rum den 16 februari så det brinner i knutarna för att hinna placera ett spel – klicka dig över till Unibet direkt och glöm inte bort att även livebetting räknas.

Schema

Heat 1 – Karlskrona, 2 februari
Heat 2 – Göteborg, 9 februari
Heat 3 – Skellefteå, 16 februari
Heat 4 – Malmö, 23 februari
Andra chansen – Karlstad, 2 mars
Finalen – Stockholm, 9 mars

Prisutdelning

Dragningen sker måndagen den 11 mars.

Förutom VIP-paketet till ESC i Malmö kommer Unibet att dela ut pengar till de lottinnehavare som dras till plats 2-10.

1. VIP-paket för två till ESC i Malmö.
2. 5000 kr
3. 3000 kr
4. 1000 kr
5-10. 500 kr