unibetUnibet Odds höjer sin värvningsbonus under perioden 7-28 februari 2014 och ger dig 600 kronor per godkänd värvning.

Såhär fungerar det

  1. Gå till Unibet och registrera dig för erbjudandet.
  2. Bjud in en vän i enlighet med instruktionerna.
  3. När din vän har registrerat sig, satt in pengar och uppfyllt omsättningskravet får du 600 kronor i värvningsbonus. (Din värvade vän får självklart ta del av Unibets välkomstbonus och får 120% bonus på sin första insättning upp till 1 200 kronor.)

Du väljer själv om du vill spendera dina 600 kronor på odds eller casino hos Unibet.

Du kan som mest värva 30 personer.

Unibet har oddsen för vinter-OS

Just nu pågår OS för fullt i Ryssland och hos Unibet hittar du massor av odds för evenemanget, så om du känner någon som du tror skulle vara sugen på att spela på Vinter-OS bör du absolut tipsa om Unibets utbud.

Unibet har inte bara odds för individuella tävlingar, utan det går även att satsa pengar på mer övergripande saker. Vilket land tror du till exempel kommer att ta flest guldmedaljer under Vinter-OS 2014? Lägst odds just nu har föga förvånande Norge, som bara ger 1,40 gånger pengarna. USA spelas till oddset 4,25 och Ryssland till oddset 8,00. Längst ned i listan hittar vi Sverige och Österrike som båda har fått oddset 251.

Riktigt mycket odds finns det för OS-hockeyn hos Unibet, som i skrivande stund lockar med 108 satsningsmöjligheter på herrhockeyn och 123 stycken för damhockeyn. Unibets oddssättare anser det mycket troligt att Kanadas herrar kommer att ta guld, och de betalar därför bara 2,90 gånger pengarna vid kanadensisk seger. Sveriges hockeyherrar har segeroddset 3,60 och för Finland är det 6,00. På damsidan är USA favoriter med oddset 1,67. Här har Kanada fått oddset 2,10 och varken Sverige eller Finland går att spela på över huvud taget.