Vi vill passa på att påminna om att det hos Unibets oddsavdelning fortfarande finns chans att vinna VIP-paket till Eurovision Song Contest (ESC) och få se både semifinalerna och finalen på plats i Malmö.

Förra året vann Loreen ESC-finalen i Azerbadjan med låten Eurforia, vilket innebär att det nu är Sveriges tur att stå värd för evenemanget. Om du skulle vilja se semifinalerna och finalen på plats på Malmö Arena den 17-19 maj bör du definitivt ta en närmare titt på den tävling som just nu pågår hos Unibet.

Vad kan jag vinna?

Första pris i tävlingen är ett VIP-paket för två personer som ger dig och en vän VIP-biljetter till semifinalerna och finalen i Malmö. I paketet ingår även boende på hotell i Malmö, däremot måste ni själva stå för resa och övriga kringkostnader.

Förutom VIP-paketet till ESC kommer Unibet även att dra nio andra lotter vars innehavare belönas med pengar.

1:a pris VIP-paket för två till ESC i Malmö
2:a pris 5 000 kr
3.e pris 3 000 kr
4:e pris 1 000 kr
5-10:e pris 500 kr

Hur deltar jag i tävlingen?

  1. Första steget är att gå till Unibet och anmäla dig till tävlingen.
  2. Spela sedan för minst 50 kronor på något av de olika heaten, andra chansen och/eller svenska finalen så får du en lott till en dragning som äger rum måndagen den 11 mars 2013. Det spelar ingen roll om du gör en satsning på 50 kronor eller flera mindre satsningar som sammanlagt uppgår till minst 50 kronor för ett visst tävlingsdatum.

    Du kan skaffa dig en lott per heat / andra chansen / svenska finalen.

    Alla oddsmarknader för Melodifestivalen räknas, både livebetting och spel som görs i förväg. Du väljer själv om du vill besöka Unibet i datorn eller i mobilen.

Skynda!

Samtliga fyra heat och andra chansen är redan över, men du har fortfarande chans att skaffa dig en lott till dragningen genom att spela på den svenska finalen som äger rum i Stockholm den 9 mars.

Att ha fler lotter med i dragningen ger givetvis högre vinstchans, men samtidigt är det ju så att det räcker med en enda lott för att vinna – bara man har turen på sin sida.

Gör ett besök hos Unibet för mer information och för att satsa 50 kronor på den svenska finalen så att du säkrar en lott till dragningen den 11 mars.