Elitserien och Hockeyallsvenskan är riktiga publikfavoriter och hos Unibet Odds har du nu chans att vinna biljetter till ditt favoritlags matcher.

Anmäl dig till kampanjen och spela sedan för minst 50 kronor på Elitserien och/eller Hockeyallsvenskan hos Unibet Odds, så deltar du i den veckans dragning. (Dragningen sker efterföljande måndag.)

Varje vecka dras fyra spelare som belönas med 500 kronor var. Om du vinner sätts pengarna in på ditt spelkonto hos Unibet. De har inget omsättningskrav utan du kan ta ut dem direkt och använda dem för att köpa hockeybiljetter till just den match du vill se.

Kampanjen är endast öppen för spelare i Sverige och kommer att pågå ända till hockeysäsongen i Sverige är över våren 2013.

Både livespel och spel som görs innan matchen startar räknas, och det spelar ingen roll om du spelar i datorn eller i mobilen. Det spelar heller ingen roll om du vinner eller förlorar på din satsningar. Du har hela Unibets oddsutbud på Elitserien och Hockeyallsvenskan till ditt förfogande.

Glöm inte att anmäla dig till kampanjen hos Unibet, för det är bara spel som görs efter att du anmält dig som kan ge dig lotter. Du behöver bara anmäla dig en gång.

Här är de spelare som vunnit hittills:

Vecka 5
miknyrh
grundett
Grosshed
jegersborg

Vecka 7
manzuki
Paddorna
Rseabiscuit
Brallaren

Vecka 8
tobbe33
luddenilsson
lazer99
jaroslav

Vecka 9
fessan
Jooooones
svenarud
ramzikhalaf

Vecka 10
Strange1
GuggeGugge
Luukee
winniethedane