Unibet Apple WatchApple Watch har precis haft premiär i stora delar av världen. Vi i Sverige får dock vänta ett litet tag till innan vi kan lägga beslag på ett exemplar av den hypade nyheten. Som vi rapporterade om för ett par dagar sedan var det Ladbrokes som blev först ut med en bettingapp för Apple Watch. Svenska Unibet var dock inte långt efter, bara någon dag faktiskt.

Sedan den 24 april finns Unibets ”Sports Information” app tillgänglig för nedladdning till Apple Watch. Appen är självklart gratis att ladda ner. Värt att notera är att du inte behöver ha ett Unibet-konto för att använda appen även om du givetvis kan ta del av fler funktioner om du är medlem hos Unibet.

Fotboll och hästsport

Unibets app för Apple Watch är en renodlad informationsapp. Du kan alltså inte placera bets via din Apple Watch. Vi antar dock att Unibet håller på att fila på en app med betting-funktioner. Idén är att appen ska vara en följeslagare för den sportintresserade. Med några enkla tryck och swipe-rörelser ska man kunna se aktuella odds, statistik, livescore, med mera. I stället för att leta reda på telefonen eller surfplattan för att följa matcher i realtid är det bara att vända upp handleden!

Inledningsvis är informationen i appen fokuserad på fotboll och hästsport. Vi gissar dock att fler sporter kommer att tillkomma i framtiden.