Unibet har ett par begagnade byxor att lotta ut, men det är inte vilka byxor som helst utan en bit svensk idrottshistoria.

Den 9 december deltog svenske Alexander ”The Mauler” Gustafsson i den största MMA-fighten i svensk historia, och vann mot stjärnan Mauricio Rua efter enhälligt domslut.

Hos Unibet finns nu shortsen som Alexander Gustafsson hade på sig under matchen, och det är dessa du har chans att vinna.

Om du vill lägga vantarna på ett stycke svensk MMA-historia, gå till Unibet, anmäl dig till tävlingen och spela sedan för minst 50 kronor i oddslobbyn.

För var 50:e krona du spelar för i oddslobbyn får du enl ott, och du kan samla på dig maximalt 10 lotter under tävlingsperioden. Spelar du för totalt 500 kronor får du alltså maximalt antal lotter till dragningen. Det spelar ingen roll vilken sport du satsar på, och både vanliga satsningar och liveodds räknas – både i datorn och i mobilen/surfplattan. Det spelar heller ingen roll om du vinner eller förlorar på din satsning.

Tävlingsperioden pågår från klockan 00:01 tisdagen den 18 december 2012 till klockan 23:59 onsdagen den 2 januari 2013.

Förstapriset är Alexanders shorts från matchen mot Maurico Rua, medan 2:a till 5:e pris är en prenumeration omfattande sju nummer av fotbollsmagasinet Offside.

Glöm inte att anmäla dig på tävlingssidan hos Unibet innan du börjar spela, annars räknas inte dina satsningar!