Numera är Unibets livesändningar av idrottshändelser tillgänglig inte bara i datorn utan även direkt i din iOS-telefon eller surfplatta.

Du kan alltså följa matcherna i realtid även när du inte är hemma framför datorn. Självklart går det även bra att satsa pengar direkt i mobilen / surfplattan för att göra det hela ännu mer spännande.

Kanske vill du se en landskamp under lunchen, njuta av Copa Libertadores ute på balkongen eller pigga upp tiden på pendeltåget med lite tennis? Allt som krävs är att du loggar in till ditt Unibet-konto via mobiltelefonen eller surfplattan. Att skaffa ett konto hos Unibet är helt gratis.

Snart även för Android!

Tyvärr kan spelare med mobiltelefoner och surfplattor som använder sig av operativsystemet Android ännu inte kolla in matcherna live i mobilen, men Unibet har meddelat att detta kommer att lösas inom kort så att tjänsten blir tillgänglig både för iOS och Android.

100 kronor riskfritt spel för nya mobilspelare

Har du aldrig spelat i mobilen hos Unibet Odds? Just nu får nya mobilspelare 100 kronor i riskfritt spel. Mer information hittar du hos Unibet.