Unibet kommer lägga till ett 1 miljon Svenska kronor till Texas Holdem, Main Event. 700.000 kommer läggas till i form av kontanter och och 300.000 i form av Unibet Open-paket. Förutom detta så garanteras dagligen platser till dom olika SM-turneringarna i satelliterna till samtliga event. I princip samtliga satelliter som genomförts har haft övervärde för er spelare.

Detta tillägg görs för att garantera att Poker-SM får den status som turneringen så väl förtjänar bland svenska spelare.

För er som vinner satelliter till samma event flera gånger, så kommer det vara möjligt att byta dessa satellitvinster till platser i andra SM-turneringar, motsvarande samma värde. Vinner man satelliter efter att man redan har inköp i samtliga events så diskvalificeras man från turneringen och får inte tillbaka sitt inköp. Man kan således inte spela satelliter när man redan är inkvalad till samliga event. För att genomföra ett byte kontaktar man Unibets kundservice.

Regler & Villkor:
Poker-SM Online är exklusivt för Unibetkunder som är svenska medborgare eller folkbokförda i Sverige. Main Event har ett tillagt värde utöver potten som byggs upp av turneringsdeltagarnas inköp. Övervärdet fördelas av Unibet och kommer att utgöras av 300.000SEK i Unibet Open-paket och 700.000SEK till prispotten. Utöver prispotten och det tillagda övervärdet i Main Event tilldelas alla Svenska Mästare en SM-ring. Spelare som kvalat in till samma event två eller flera gånger kan byta till ett annat event som har samma inköp som det spelaren har kvalat in till. När en spelare har kvalat in till alla event är spelaren automatiskt diskvalficerad från vidare satellitvinster i SM-kvalet. Deltagare i Poker-SM Online 2008 förbinder sig att ställa upp på intervjuer rörande Poker-SM Online, Unibet och Svenska pokerförbundet äger rätten att publicera namn, bild och intervjuer med alla spelare som placerar sig top 10 i något av eventen. Unibets regler gäller och Unibet förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta tävlingen.

Källa: www.svenskapokerforbundet.se/