skaggigRevanschbegäret kan vara stort efter en förlust och Unibet Poker tycks ha insett detta i introducerandet av en ny återkommande freeroll. Syftet med denna är att du kan vinna tillbaka en förlust – endast spelare som förlorat får nämligen tillträde till turneringen. Som vi ska se är detta en betydligt mer attraktiv freeroll än vad som brukar vara fallet för freerolls.

Kl 19:00 varje tisdag kan du delta i en freeroll på Unibet Poker om du förlorat €20 eller mer på cash game-borden föregående vecka. Den första frirullen av detta slag på Unibet spelades den 4 mars, men den kommer vara ett återkommande inslag kommande veckor.

Detta är ingen vanligt freeroll där du kanske vinner en halv dollar efter tre timmars spel mot 2000 spelare. Unibets freeroll är betydligt mer attraktiv. Det räcker att du hamnar bland de 50 bästa för att vinna €40! och dessutom är turneringen begränsad när det gäller vilka som får anmäla sig. Detta är generösa priser med tanke på att turneringen är helt gratis att delta i (så länge du uppfyller nämnda krav).

Nästa gång du förlorar runt €20 på poker kan du alltså vinna tillbaka dessa och mer därtill.