Rush Poker blev en succé när det lanserades av Full Tilt Poker i början av 2010, men att spela hos Full Tilt Poker är som vi alla vet inte ett alternativ längre. För den som saknar Rush Poker kommer nu den glädjande nyheten att Unibet, Betsson och iGame kommer att börja erbjuda sin egen variant av snabbpoker.

Unibet, Betsson och iGame har anslutit sig till ett nytt nätverk där det kommer att gå att spela en pokerform som kort och gott kallas för ”Fast Poker”. Precis som i Rush Poker flyttas man till ett nytt bord och får nya kort så snart man lägger sig, så att man aldrig behöver sitta och vänta på att motspelarna ska bli klara i en hand man inte längre är med i.

Det företag som kommer att driva det nya nätverket är Relax Gaming.

”Vi ser fram emot lanseringen och räknar med att fler operatörer kommer att ansluta sig,” säger Relax Pokers VD Patrik Österåker.

Lanseringen av Fast Poker kommer att ske i april om allt går enligt planerna och Fast Poker kommer då att gå att spela hos både Unibet och Betsson, samt hos iGame.com, 24hPoker.com och Pokerihuone.com (tre sajter som alla är en del av iGame).
”Det här en stor och spännande utveckling inom onlinepokern, och erbjuder spelare en ny rolig touch på poker utan att förlora spelets själ,” säger Unibets Daniel Eskola.

Snabbpoker är inte bara uppskattat av spelarna, det är också en guldgruva för spelföretagen eftersom de får in mycket mer rejk per timme när spelarna hela tiden får nya potter att gå med i istället för att sitta och vänta på sina motspelare.