Visste du att du kan spela på odds hos Unibet direkt i din Iphone? Unibet har sedan tidigare haft stöd för Java och Wap, men nu har en lösning anpassad för iPhone lanserats. Du kan du spela både på vanliga odds och livebetting vart du än befinner dig, bara du har din iPhone med dig.

Ingen nedladdning krävs utan du skriver bara in m.unibet.com i din webbläsare (du kan även använda url:n mobile.unibet.com, notera du inte ska skriva www före).

Så allt du behöver är ett Unibetkonto och en mobil, sen är det bara att köra. Gillar du livebetting är det här perfekt för dig då du kan stå direkt på arenan och lägga dina spel under matchens gång.

Du loggar in med dina vanliga inloggningsuppgifter, sen får du ange en pin-kod som du använder vid själva inloggningen. Du kan byta din fyrsiffriga pin-kod när du vill, notera att kombinationer som 1111, 2222 eller siffror i följd i uppåt- eller nedåtstigande inte går att använda, t.ex. 3456 eller 9876.

Du kan även sätta in pengar på ditt konto, förutsatt att du redan har ett betalkort registrerat på ditt konto.

Unibet Wap
Finns på m.unibet.com. Logga in som vanligt med dina inloggningsuppgifter och ange en fyrsiffrig kod som du kommer använda vid framtida besök. Här hittar du odds och du kan även spela Live eller kolla statistik och följa matcherna via livescore.

Även här är det möjligt att sätta in pengar på ditt konto, förutsatt att du har ett betalkort registrerat på ditt konto.

Unibet Java
Via hemsidan eller via Unibet Wap kan du ladda ner java-applikationen så att du har Unibet sparat i din mobiltelefon. Den fungerar precis som Unibet Wap och du har den med dig vart du än går.

Även här är det möjligt att sätta in pengar på ditt konto, förutsatt att du har ett betalkort registrerat på ditt konto.