logotypKampanjen heter King Midas (enligt grekisk mytologi blev allt som Midas rörde vid guld tack vare en trolldom) och pågår mellan 10 december och 9 januari. Under dessa dagar kommer 2 kilo guld hitta sina nya ägare i tre tävlingar om vilka du kan läsa mer om här.

Guld är på modet, många väljer att växla in sina pengar till just guld. Pengar och värdepapper har för vissa minskat i förtroende under de dåliga ekonomiska tider som råder i delar av världen. Unibets kampanj beror möjligen på en hörsamhet inför detta, oavsett vilket är det inte varje dag det går att spela poker om guld.

King Midas består av två rake race och en freeroll turnering.

King Midas Raked Hands Marathon

I detta rake race handlar det uteslutande om att spela så många rejkade pokerhänder under en dag hos Unibet. Totalt kommer tio spelare att vinna guld enligt följande i detta race som kommer köras dagligen:

1. 100 gram guld
2. 50 gram guld
3. 25 gram guld
4. 25 gram guld
5. 15 gram guld
6. 10 gram guld
7. 10 gram guld
8. gram guld
9. gram guld
10. gram guld

Tidsperioden för varje race är 00:01-23:59 GMT.

King Midas Rake Race

Det andra loppet heter King Midas Rake Race och pågår under hela perioden 10 december till 9 januari och förstapriset denna gång är 250 gram guld. Du får ett poäng för varje €1 rake du tjänar på Unibet Poker under perioden. Ledartavlan uppdateras regelbundet och topp 25 kommer få guld, som minst 5 gram.

Observera att dina poäng kommer multipliceras under helgerna, vilket gör det extra lönsammast att spela då. För varje helg under den gällande perioden kommer multipliceringen öka med 0,5.

King Midas Freeroll

Om du rejkar för minst €1000 mellan 10 december och 9 januari på Unibet Poker kommer du få en inbjudan till King Midas Freeroll som spelas den 13 januari 2013.

I denna turnering är ordinarie startmarker för varje spelare 1000, men för varje ytterligare €250 du har rejkat utöver de €1000 kommer du få €500 extra marker att starta med.

Vinnaren av denna freeroll kommer få 150 gram med guld och prislistan innefattar 50 platser som kommer få guld.

Just nu är guldpriset ca 360 kr per gram.