Unibet kommer att genomföra flera stora förändringar efter påsk, förändringar som bland annat rör oddsavdelningen, spelplånboken och bonusarna.

En gemensam plånbok kommer att införas för alla spelavdelningar, så du behöver inte längre hålla på och föra över pengar mellan olika konton inom Unibet. Oavsett om du vill spela odds, casino eller poker så hittar du pengarna i samma plånbok. Mycket smidigare!

I oddslobbyn kommer klienten för livebetting att tas bort, istället läggs alla odds på samma sida, oavsett om det rör sig om liveodds eller odds för spel innan matchstart. Du kommer alltså att kunna hitta allting på samma plats.

För att ytterligare förenkla för medlemmarna kommer Unibet att införa en helt ny bonussektion som du hittar på ”Mitt konto”-sidan när du är inloggad. I bonussektionen kan du se alla tillgängliga bonusar och enkelt välja ut vilka erbjudanden du vill dra nytta av. Det blir också mycket enklare att se hur man ligger mot eventuella omsättningskrav.

I samband med att den nya bonussektionen införs kommer Unibet att gå över till ett nytt bonussystem, så om du har någon aktiv bonus liggande i ditt konto behöver du omsätta den innan klockan 23:59 onsdagen den 3 april 2013, annars kan du gå miste om dina bonuspengar.

Alla ändringar införs den 4 april.

För mer information, gör ett besök hos Unibet.