Stopptid erbjudande Unibet120 000 spel. Så många spel återbetalade Unibet under fotbolls-VM i Brasilien genom sitt erbjudande om stopptidsförsäkring. Det är en väldig massa spel (och en väldig massa pengar). Nu fortsätter Unibet med denna stående kampanj under hela säsongen. Ligorna i fokus är Premier League och Champions League.

Så här fungerar stopptidsförsäkringen

Unibet erbjuder återbetalning för insatser på matcher i Premier League och Champions League i det fall ett mål på stopptid (90+) gör att ett spel placerat antingen pre-match eller via livebetting går förlorat. Ett sent vinstmål eller en kvittering i matchens sista skälvande sekunder behöver alltså inte vara ödesdigert.

Erbjudandet gäller både singelspel och kombinationsspel. Om en match på en kombinationskupong aktiverar stopptidsförsäkringen kommer den matchen att strykas från kupongen.

För att utnyttja erbjudandet måste du först anmäla dig. Det behöver du bara göra en gång. Sedan är du ”försäkrad” ända in i maj månad 2015. Det enda du i övrigt behöver tänka på är att det enbart är marknaderna ”korrekt slutresultat”, halvtid/full tid (1X2) samt första respektive sista målskytt som försäkringen gäller för. Målskyttespelen gäller enbart spel placerade före matchstart.

Andra detaljer om erbjudandet:

  • Maximal återbetalning per spel är 100 euro
  • Återbetalningen är i form av pengar utan omsättningskrav
  • Återbetalningen sker inom 48 timmar efter slutsignalen
  • Mål under förlängning och straffsparksläggning räknas inte