supertotoUnibet har dubblat vinstpotten för Supertoto 14XL, från €25 000 till €50 000. Kampanjen kommer att pågå ända tills någon ensam vinnare med 14 rätt på Supertoto plockar hem pengarna.

För mer information, gå vidare till Unibet.

Vad är Supertoto 14XL?

Supertoto är en spelform hos Unibet som påminner en hel del som Svenska Spels berömda spelform Stryktipset. Det finns flera olika sorters Supertoto hos Unibet, och en av dem är Supertoto 14XL.

När man spelar Supertoto 14XL tippar man 14 olika matcher som har valts ut från de stora aktuella ligorna. Det gäller att ange om det blir hemmavinst, oavgjort eller bortavinst och man markerar med ettor, kryss och tvåor. Välj själv om du vill spela enkelrader eller system. Hel- och halvgarderingar är tillåtna.

Om man inte vill göra sitt eget system för Supertoto 14XL kan man ett framtaget gratis baserat på statistiska förhållanden mellan de olika lagen. Välj för antal halv- och helgarderingar, och låt sedan datorn tar fram ett system åt dig.

Det är företaget Monnet Enterprises som erbjuder Supertoto 14XL. Monnet Enterprises ägs gemensamt av Unibet och Expekt, vilket innebär att du kan spela Supertoto 14XL hos både Unibet och Expekt.

För att få veta mer om hur Supertoto 14XL fungerar och vilka matcher som går att spela på just nu, gå vidare till Unibet eller Expekt.