MIssa inte att Unibet helt gratis direktsänder Manchester United – Wolves och Newcastle – Arsenal i livebettingklienten. Unibet direktsänder alla de bästa matcherna från Carling Cup helt gratis och även The Championship och League One.

Carling Cup går in i fjärde omgången och nu är det stormöten hela vägen fram till final. United försöker lägga Rooney-historien bakom sig och vill bryta trenden med bara en seger på fyra PL-matcher. Nu är det upp till bevis om dom ska försvara förra årets titel.

Wolves spelade riktigt bra mot Chelsea i helgen trots att dom förlorade med 2-0. Dom har dock haft lite tur som gått så långt i cupen och gått vidare på övertid både mot Southend United och Notts County.

I den andra matchen är det Newcastle som tar emot glödheta Arsenal. Newcastle står i 3.60 att vinna och brukar vara starka hemma på St- James Park.

‘Som vanligt i Carling Cup beror mycket på vilka trupper lagen ställer upp och det är svårt att gissa sig till vad Arsene gör. Han brukar mönstra unga spelare i truppen.’. Säger Erik Bäcklund, Unibet Sportsbook.

Målen har flödat på Arsenals matcher den senaste tiden, hittils i år har det blivit 51 mål. Över 2,5 mål till 1.65 är därför ett bra tips.