Unibet BingoOm du älskar att spela bingo på nätet är onsdagar och framför allt onsdagar på Unibet Bingo något alldeles extra. Unibet erbjuder inte bara ett extra fint erbjudande under onsdagar, utan hela tre stycken.

Du får både en extra bonus, ett 3 för 1-erbjudande och chansen att delta i bingospel med stora garanterade vinstpotter.

Det är kl. 19:00 som festligheterna startar. Mellan kl. 19-20 får du en bonus på 25% på den summa du spelar för under timmen. Det är alltså ingen traditionell insättningsbonus, utan mer en lojalitetsbonus. Om du är smart och lite förutseende kan du passa på att köpa brickor på förköp med en rabatt inför kvällens drabbningar.

Mellan kl. 20-22 fortsätter festligheterna i bingorummet Diamond Daubers där du får tre brickor till priset av en under två timmar.

Kl. 20 är det också läge att kika in i Mega Jackpot-rummet. Det finns nämligen 20 000 euro i garanterade priser mellan kl. 20 och midnatt. Lite speciellt är att många av bingospelen har tröstpriser för de spelare som inte riktigt hann med att få fullt hus. Du kan alltså ta hem vinster även om du har en eller till och med två nummer kvar när spelet avslutas.