Riskfritt French OpenUnibet storsatsar på Franska Öppna på Roland Garros 2015 precis som man gör för varje Grand Slam-turnering. Under de två veckor som turneringen pågår i Paris kommer det att finnas en hel rad spännande erbjudanden att ta del av.

Franska Öppna på Roland Garros startar söndagen den 24 maj. I det fall du vill säkra lite extra spänning redan innan turneringen drar igång har Unibet ett erbjudande om ett riskfritt spel för dig att ta del av. Vad det handlar om är att Unibet betalar tillbaka alla vinnarspel på damsidan i det fall titelförsvarande Maria Sharapova skulle spela hem titeln. Spelar du till exempel på Kvitova eller Williams som slutsegrare, men det blir Sharapova som vinner, får du insatsen tillbaka.

Upp till 450 kr i riskfritt spel

Värdet av det riskfria spelet är 450 kr och eventuell återbetalning betalas tillbaka som riktiga pengar utan omsättningskrav inom 48 timmar efter det att matchbollen har slagits in. Följande är de villkor du ska hålla reda på:

  • Det är bara spel på turneringsvinnare på damsidan som räknas
  • Spelet måste placeras före det att den första matchen spelas på söndag den 24 maj
  • Du kan kombinera flera spel på kupongen, men övriga oddsval sätts till 1.00 när det gäller det riskfria spelet.

Unika oddsfunktioner

Sedan Wimbledon i fjol erbjuder Unibet ett smått unikt oddserbjudande på Grand Slam-turneringarna. Här är lite tre saker som gör att Unibet står ut från mängden:
1. Ett brett spelutbud på alla singelmatcher både pre-match och på livebetting.
2. Ett större utbud på dubbelmatcher än vad de flesta andra spelbolag kan ståta med.
3. Du kan alltid spela på nästa poäng, oavsett ställning.

I tillägg ska sägas att Unibet har skruvat upp återbetalningen så att man ligger i toppen bland de spelbolag som erbjuder ett större utbud på Franska Öppna.