Unibet har återigen korats till Europas bästa sportbok av eGaming Review magazine i hård konkurrens med de andra spelbolagen. En omstrukturering av sportboken bidrog till segern och Unibet har således en stark position som det ledande spelbolaget i Europa.

-”Vi jobbar oerhört hårt med att ständigt förbättra utbudet inom sportboken och det är trevlig att vårt hårda arbete uppmärksammas. Exempelvis har vi märkt av ett ökat intresse för Livebetting och just nu är det ett prioriterat område”, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

-”Sportspelen är Unibets nyckelprodukt och ligger oss varmt om hjärtat. Vi försöker ständigt utveckla vårt erbjudande inom det området och att vi utses till Europas bästa på just sportspel är extra smickrande”, säger Petter Nylander, vd för Unibet.

eGaming Review magazine prisade Unibet för sin omstrukturering av sportboken som har förbättrat spelutbudet de senaste 12 månaderna avsevärt. Tack vare sitt förbättrade utbud lyckades Unibet bibehålla tronen ytterligare ett år.