premierleagueUnibet har under hösten undan för undan breddat sitt utbud av odds för de större fotbollsligorna i Europa. Det är nu få andra spelbolag som kan matcha Unibets utbud när det gäller både La Liga, Bundesliga, Ligue 1 och Serie A. Vad gäller Premier League, som ju är den liga som röner störst intresse bland spelarna, har Unibet gått några steg längre både under hösten och nu kring nyår.

Jämfört med i början av säsongen har Unibet numera omkring 60 ytterligare odds på varje enskild match i Premier League. Det spelar ingen roll om det är Manchester United – Liverpool eller Leicester – Hull som möts – Unibet erbjuder minst 140 odds pre-match på alla matcher. Vi har inte granskat varje annat enskilt spelbolag online, men vi är ganska trygga med att kunna säga att Unibet numera är bäst på odds på Premier League. Förutom oddsen pre-match har Unibet även adderat ett utbud av liveodds.

Så, finns det några specifika punkter vi kan peka på? Jodå, nedan ser du några exempel på oddsnyheter Unibet har lagt till på sistone.

  • Minst 12 linor på Asian Hcp (förmodligen rekord bland europeiska spelbolag)
  • Hemmalaget vinner och båda lagen gör mål
  • Spelare att göra 3 mål
  • Lag att träffa ribban

Unibet garanterar att en större mängd sidospel och spelarspecialer finns tillgängliga redan innan helgen. Det slutliga oddsutbudet på 140+ odds blir dock inte spikat förrän dagen för match.