UnibetOS är äntligen här! Invigningsceremoni idag för att sedan invänta morgondagen då flera utav tävlingarna drar igång. På Unibet väljer man att rikta blickarna mot tennisen och spänningen som är att vänta på och kring gräsplanerna i Brasilien. Många stjärnor ska ut på courten för att göra upp om titeln, däribland Andy Murray, Novak Djokovic och på damsidan hittar vi ingen mindre än suveränen Serena Williams. In på Unibet nu och hitta de bästa spelen på sommarens OS-tennis!

Pengarna tillbaka vid förlust

Man sparar inte på krutet hos Unibet när man delar ut hela två stycken glödheta tenniserbjudanden till sina spelare. Oavsett om du är Jonas Björkman framför Tv:n eller bara nöjestittaren så kommer du att älska dessa två kampanjer där den ena vänder sig emot herrturneringen och den andra emot damerna.

Det första erbjudandet gäller dig som tror att Andy Murray blir att räkna med i OS. Lägg ett spel innan den 6:e augusti på att engelsmannen vinner turneringen och du får insatsen tillbaka om han skulle förlora i finalen. Maximala insatsen som återbetalas är 500 kronor men varför skulle den regerande mästaren misslyckas detta år?

För dig som föredrar damturneringen så finns ett liknande erbjudande, denna gång gällande Serena Williams. Lägg ett spel innan den 6:e augusti på att någon annan än Serena vinner turneringen och du får insatsen tillbaka om hon trots det skulle stå som segrare.

Missa inte ett enda erbjudande under OS, håll utkik på Unibet under hela månaden som tävlingarna pågår!