Spanien U21 är klara för semifinal

De två tunga favoriterna i Grupp B ser ut att göra det de ska och defiliera i gruppspelet.

 

Spanien klara vinnare

U21 går in i sitt slutskede. Ikväll är det Grupp B som ska avgöras. Klart är att Spanien kommer att gå vidare till nästa runda då de vann mot Portugal och har totalt 6 poäng. Portugiserna jagar bakom med 3 poäng och kan tekniskt sett ta sig upp på samma poäng som Spanien, men i och med förlusten mot spanjorerna så kan de inte ta gruppsegern. Såhär ser tabellen ut i nuläget:

 

Grupp B             MP   W    D   L       GD       Pts

1. Spanien               2       2    0     0      8:1       6

2. Portugal              2      1      0     1      3:3       3

3. Serbien               2     0       1     1     2:4        1

4. Makedonien        2      0       1     1      2:7       1

 

Kvällens matcher

Serbien – Spanien

Makedonien – Portugal

 

Rimligtvis har vi två enkla segrar här för de två lagen från den iberiska halvön.
Spanien lär visserligen rotera och lufta i truppen då gruppsegern redan är klar, men en vinst bör ändå kunna kammas hem med ett reservbetonat lag mot ett Serbien som inte har imponerat mot varken Portugal eller Makedonien.
Portugal jagar där bakom och vill bli bästa grupptvåa för att ha chansen att gå vidare. Man vann inledningsmatchen mot Serbien, men förlorade mot Spanien i en match där man inte var allt för långt ifrån poäng, trots resultatet.

Tekniskt sett så har alla lagen en chans att gå vidare, men då ska många resultat gå deras väg. Förutom att resultaten ska gå rätt i gruppen måste de även vänta ut resultaten i Grupp C för att det ska bli något avancemang. I Grupp C har vi Tyskland, Tjeckien, Italien och Danmark där vi i nuläget har två lag på tre poäng (Tjeckien & Italien) samt 3:3 i gjorda mål för båda lagen.

En vinst på Portugal mot Makedonien står i klara 1.11 hos Mobilebet vilket reflekterar åtminstone hur viktig vinsten är för Portugal.

Spanien har aningen högre odds mot Serbien då de står i 1.47.

Spela på U21-EM hos Mobilebet!

Mobilebet