Helgens omgång i England bjuder på många intressanta matcher. För Mourinhos United är det bara vinst som gäller borta mot West Bromwich i kampen mot Manchester City som bara fortsätter att vinna. För att de rödklädda ska återvända till Manchester med en seger i bagaget krävs dock en gedigen insats för det är inte bara att åka till The Hawthorns och hämta tre poäng.

Efter den för klubben oerhört tunga förlusten mot Manchester City i söndags studsade United tillbaka lite grann med en seger mot Bournemouth med 1-0. Målskytt i den matchen var den kritiserade anfallaren Romelu Lukaku som blev stor syndabock mot City efter att ha orsakat båda baklängesmålen och dessutom missat ett gyllene läge i slutminuterna.

15 raka utan seger

Nu ska Zlatan, Lindelöf och gänget köra lite mindre än två timmar söderut på M6 ner till The Hawthorns i West Bromwich. En klubb som har haft en tuff säsong och i allra högsta glad är indragna i nedflyttningsstriden med endast 14 poäng på de inledande 17 omgångarna. Det började annars lovande för The Baggies som inledde säsongen med 2 raka segrar. Därefter har laget spelat 15 matcher utan att vinna och Unitedfansen hoppas att trenden håller i sig även på Söndag.

Hämta Bonus

Ur en svensk synvinkel ska det bli spännande att se om Zlatan Ibrahimovic eller Victor Lindelöf får speltid. Båda två fick finna sig i att sitta på bänken hela matchen mot Bournemouth i veckan och Zlatan har inte fått en start i United sedan återkomsten från korsbandsskadan. Oavsett om våra svenskar får spela kan vi förvänta oss mycket kamp för det är två lag som måste gå för tre poäng även om det är av olika anledningar.

Betta på all sport hos Royal Panda

Vill du betta på helgens Premier League eller bara på sport generellt borde du göra det hos Royal Panda. Spelbolaget är kända för att ofta ha marknadens bästa odds och flertalet alternativ för dig som älskar sports betting. Oavsett om du gillar att oddsa live eller pregame erbjuder Royal Panda något för dig. Bli medlem idag och ta del av det fina välkomsterbjudandet.

Royal Panda