Mr Green har nu förstärkt sitt redan stora spelutbud med ytterligare två slots, Beach från NetEntertainment och Elvis The King från IGT/WagerWorks.

Elvis The King

Elvis har gett inspiration till massor av slots både online och offline, och nu finns alltså ytterligare ett spel i samlingen i form av Elvis The King, en femhjulig spelautomat med 40 vinstlinjer och 3 olika bonusbanor. Elvis är helt enkelt ett tema man aldrig tröttnar på och vi gissar att Elvis The King kommer att gå varm i Mr Green Casino framöver.

De tre bonusbanorna i Elvis The King har fått namn efter tre av hans stora hitlåtar All Shook Up, Viva Las Vegas och Heartbreak Hotel.

All Shook Up ger dig gratissnurr med den Tumbling Reels-funktion som vi känner igen från DaVinci Diamonds. Du börjar med åtta gratissnurr, men det går att få nya gratissnurr under gratissnurren upp till taket på 200 gratissnurr. Detta är alltså en potentiellt mycket lönsam bonusbana. Tumbling Reels innebär att varje vinnande symbolkombination försvinner och ersätts med nya symboler så att du får chans att vinna på nytt.

Viva Las Vegas ger dig gratissnurr där du har chans att få hjälp av vandrande vildsymboler som kan öka din jackpott, ge dig fler gratissnurr eller belöna dig med några av de dolda pokermarkerna.

Heartbreak Hotel triggas när du matchar tre, fyra eller fem brustna hjärtan och här är ditt uppdrag att försöka ta hissen upp till hotellets översta våning. Hotellet har åtta våningar och för varje våning du rör dig uppåt ökar storleken på vinsterna.

Elvis The King har även en rolig funktion vid namn Burning Love som kan bli mycket lukrativ för den som har turen på sin sida.

Dubbla din insättning och få 10 gratissnurr

Sugen på att spela Elvis the King och Beach hos Mr Green? Nya medlemmar får 100% matchning av första insättningen + 10 gratissnurr på StarBurst.