redkingsHos RedKings Poker satsar man lite extra på sina mobilspelare den här månaden och sjösätter två olika kampanjer som båda syftar till att belöna spelare som spelar poker på smartphones och surfplattor. Det kommer att delas ut massor av priser, allt från t-shirts och bonuspengar till resepaket till Grand Live Prague värda $3 000 styck.

  • Mobile Frenzy CampaignAllt du behöver göra för att ha chans att bli belönad under Mobile Frenzy Campaig – som startade den 1 oktober – är att spela minst 10 rejkade pokerhänder i mobilen hos RedKings Poker. Exempel på priser som kommer att delas ut är kläder och bonuspengar.
  • RedKings Mobile Poker ChallengeDen här kampanjen startar inte förrän den 10 oktober, men har massor med riktigt dyrbara vinster i potten. Samla spelarpoäng och klättra på stegen för att komma åt godbitarna.

Mer information om kampanjerna hittar du hos RedKings Poker. De har pokerappar för både iPhone, iPad och Android-enheter och deras mobila pokeravdelning är väldesignad och lättnavigerad, så man kommer snabbt igång med att spela.