Denna den tredje omgången i gruppspelet i årets Champions League har redan gått till historien genom resultaten i gårdagens matcher (Roma – Bayern 1-7 till exempel!) och det finns väl alla chanser att även onsdagens matcher kan bli något alldeles extra. Vi har ju bland annat Atlético Madrid – Malmö FF och Liverpool – Real Madrid att se fram emot.

Just dessa två matcher är i fokus i NordicBets stående kampanj Andra Chansen den här veckan. Om du har tänkt att spela på någon av matcherna kan det vara en god idé att göra det hos NordicBet. Skulle ditt spel inte sitta kan du nämligen få insatsen upp till 500 kr tillbaka.

Pengarna tillbaka om Malmö gör mål

Malmö har vind i seglen efter segern mot Olympiakos med 2-0 senast. Kan Rosenberg och de andra kämparna hota även Atlético? Om Malmö nätar på Vicente Calderón i onsdagens match aktiveras Andra Chansen och då betalar NordicBet tillbaka insatserna upp till 500 kr för förlorade spel på Rätt slutresultat, Halvtidsresultat, Halvtid/Full tid och Förste målskytt. Återbetalningen gäller för ett obegränsat antal spel men maximal återbetalning per kund är 500 kr.

Pengarna tillbaka om Real Madrid vinner mot Liverpool

Senast lagen möttes i Champions League (2009) tog Liverpool en promenadseger. Det är inte lika mycket som talar för The Reds den här gången. Om Ancelottis mannar skulle vinna på Anfield aktiveras Andra Chansen. Nordicbet betalar då tillbaka insatserna på förlorade spel på alternativen Rätt slutresultat, Förste målskytt, Halvtid/Full tid och Halvtidsresultat.