PokerStars

Det har varit på gång länge men nu är det till slut dags för den stora pokernyheten för året. PokerStars och Full Tilt går samman och spelas numera ifrån samma plattform. Redan 2012 fick PokerStars, den ledande pokerklienten i världen full tillgång till Full Tilt. Resultatet blev inte som man önskade utan Full Tilt, som en gång i tiden var den klara tvåan bland pokerklienter upplevde ett kraftigt fall. Därför väljer man nu att slå samman de två pokersidorna så att de numera drivs under samma styre.

Full tillgång med ett konto

PokerStars, Full Tilt, BetStars, StarsDraft och i framtiden ännu fler, alla dessa pokerklienter kommer du nu att ha full tillgång till bara genom att skaffa ett ’’Stars Account’’. Spelare på Full Tilt kommer fortfarande att kunna ta del av exklusiva erbjudanden och kampanjer samt en del andra saker som gör Full Tilt unikt. Antal valbara buy-ins samt antal pokerbord kommer att öka, spelare kommer också att uppleva ett system som fungerar mer felfritt för att ge dig bästa möjliga spelupplevelse.

100 % i välkomstbonus hos PokerStars

Som ny spelare på PokerStars kommer du att kunna ta del av hela $600 bara genom att använda bonuskoden STARS600 vid din första insättning. Efter genomförd insättning så gäller det för dig att tjäna in så många VIP Player Points (VPP), för varje 200 VPP du tjänar krediteras ditt konto med $10. Fyra månader har du på dig att uppnå den maximala bonusen på $600, VPP belönas du med genom att spela poker för riktiga pengar. Bli medlem nu och starta din väg mot toppen av pokerspelare!