Dagens tv-match hämtar vi från England och Championship. Förra veckans tv-match nådde inte riktigt ända fram då PSG var något bleka och Zlatan utgick skadad tidigt i matchen. Ett mål till i första halvlek saknades för att rekommendationen skulle gått in. Nya tag idag.

  • Match: Derby – Fulham
  • Liga: Championship
  • Spelrekommendation: Över 2.5 mål
  • Spelstopp: 23/8 16:00
  • Sänds på: TV10, Viaplay

Derby inledde säsongen med att vinna med 1-0 hemma mot Rotherham, den matchen följdes upp av 0-0 borta mot Sheffield W, tidigare i veckan spelade man den tredje omgången av Championship och Derby inkasserade där säsongens första förlust då man föll med 3-2 borta mot Charlton. Derby som har stora förväntningar på sig inför denna säsong lär behöva skärpa till sig för att leva upp till dessa.

Fulham har inlett på sämsta tänkbara sätt och har nu tre raka förluster, 2-1 skrevs förlusten till i premiärmatchen borta mot Ipswich, det följdes upp med en 1-0 förlust hemma mot Millwall, i senaste matchen föll man med 1-0 hemma mot Wolves. Efter uttåget från Premier League har klubben pressen på sig att ta sig tillbaka och att förlora två hemmamatcher som man nu gjort är inte bra.Tränaren Felix Magath förlitar sig på unga spelare denna säsong, hur det kommer att gå återstår att se, starten har inte varit allt för positiv iallafall.

Derby vill tillbaka till vinnarspåret igen, och efter senaste förlusten lär man vara fokuserade till max i denna match. Fulham med ett dåligt självförtroende efter tre raka förluster måste försöka hitta tillbaka på något sätt, dock lär man få en tuff match här då Derby inte är lätta att tas med hemma. Derby är ganska klara favoriter i denna match och jag tror som så många andra att dom kommer att vinna denna. Dock rekommenderar jag spelet över 2.5 mål i denna match då jag tror att Derby kommer att fortsätta i samma spår som man spelade i senaste matchen och producera framåt, någon gång lossnar det även för Fulham som är fullt kapabla att göra ett par mål om det stämmer även om Derby på egen hand kan fixa linan i denna match.