Dagens tv-match är den tidiga matchen dagens Championship omgång från England och den börjar redan 13:15.

  • Match: Watford – Bournemouth
  • Liga: Championship
  • Spelrekommendation: Båda lagen gör mål
  • Spelstopp: 20/9 13:15
  • Sänds på: Viasat Sport, Viaplay

Watford är hittills obesegrade hemma denna säsong med tre raka segrar, i övrigt har man startat bra denna säsong och ligger på en 3:e plats i tabellen inför dagens omgång. 4-0-1 på dom fem senaste och man har gjort mål i samtliga av dom matcherna. Watford saknar Keith Andrews och Troy Deeney, Fernando Forestieri och Gianni Munari kan vara tillbaka.

Bournemouth har startat säsongen något trevande och har inte en vinst på dom fem senaste matcherna där raden är 0-2-3. Laget är något svårbedömda och lär försöka få ordning på spelet om man inte ska fasta i botten av tabellen resten av säsongen, inför detta möte ligger man på en 15:e plats. Laget har som sagt inte vunnit på ett tag dock har man gjort mål i samtliga av dom senaste fem matcherna. Man saknar i dag Elliott Ward samt Tokelo Rantie.

Watford är stabila hemma och det ska mycket till för att man ska tappa när man spelar hemma. Bournemouth har inte direkt imponerat under starten på denna säsong och är som sagt något svårbedömda. Båda lagen är dock duktiga på att göra mål och båda lagen har också gjort mål i varje match av dom fem senaste. Att båda lagen kommer göra mål i denna match ser jag som en självklarhet och det är också spelet i veckans tv-match. Lycka till.

Högsta oddset på denna spelrekommendation hittar du i skrivande stund hos Betway.