Båda lagen kommer från vacklande insatser och är i stort behov av en vinst och tre poäng, QPR lär på förhand få en tuff eftermiddag mot ett Liverpool som verkar ha vaknat efter en sämre period.

  • Match: Queens Park Rangers – Liverpool
  • Liga: Premier League
  • Spelrekommendation: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.70 @ Bet365
  • Spelstopp: 19/10 14:30
  • Sänds på: Viasat Fotboll, Viaplay

qpr_200x200liverpool_200x200

Queens Park Rangers har haft en tung inledning på denna säsong och har inte lyckats med mycket egentligen efter sju spelade omgångar. Laget återfinns på sista plats i tabellen och det lär nog börja hända lite saker med resultaten om Harry Redknapp ska sitta säkert i båten ett tag till. Framförallt har man haft problem och varit svaga i försvaret och man släpper in i snitt två mål per match. Framåt har det heller inte varit allt för positivt och det är bara stundtals som det sett gångbart ut i anfallet. 1-1-3 på dom fem senaste och det är inget resultat som duger, hemma så här långt har man spelat 1-1-1 med 3/3 i mål. I denna match saknar man Barton, Faurlin, Phillips och Kranjcar.

Liverpool hade en tung period på tre matcher där resultaten verkligen uteblev, skönt var det då när vinsten kom i senaste matchen hemma mot West Bromwich med 2-1 innan landslagsuppehållet. Innan den vinsten hade Liverpool en oavgjord och två förluster bakom sig. 2-1-2 på dom fem senaste i liga och på resande fot har man spelat 1-0-2 med 5/6 i mål. Sett till starten på denna säsong i stora drag så lär man nog få igång laget och hitta det spel vi är vana att se Liverpool spela för att man inte ska halka efter ännu mer, inför denna match ligger man på en 10:e plats i tabellen och självklart ska man ligga betydligt högre upp. Saknas i denna match gör Flanagan, Lovren, Emre Can, Allen och Sturridge.

Intressant och rolig match på förhand där Liverpool har en förhoppningsvis roande elva som kommer att ge järnet på plan. Sett till hur lagen spelat under dom sju omgångar man spelat hittills borde egentligen Pool vara större favoriter trots bortaplan. Båda lagen är också i stort behov av vinst och tre poäng men jag tror detta kommer att bli svårt för QPR som spelat uselt mot betydligt sämre motstånd än Liverpool. Jag tror vi kan komma att få se ett antal mål i denna match och sett till historiken brukar det bli målrikt när dessa lag möts även om jag tror att Liverpool kommer att stå för majoriteten av målen i denna match. Min spelrekommendation blir således över 2.5 mål i denna match.