TV-matchen är precis vad det låter, här kommer jag att tipsa om ett speltips till en TV-match varje helg, dom flesta tipsen kommer förmodligen att hamna på lördagarna men någon söndag kommer säkerligen också att smyga sig in.

  • Match: Paris SG – Bastia
  • Spel: Över 1.5 mål första halvlek
  • Odds: 2.10 @ Betsson
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 16/8 17:00
  • Sänds på: TV12, Bet365 Stream

Trots en tidig ledning för PSG i premiären borta mot Reims så lyckades ändå hemmalaget vända och fick med sig en 2-1 ledning till halvtidsvilan. PSG som saknade en del kuggar i laget i första matchen vilket inte är något ursäkt för den bedrövliga match man spelade. I andra halvlek stod även Zlatan för en straffmiss, Zlatan lyckades dock göra 2-2 och rädda lite iallafall och han stod för båda målen i matchen. Man får tillbaka dom kuggar som fattades i förra matchen, samtidigt saknas Thiago Silva i denna match efter skada.

Bastia tog även dom en tidig ledning i sin match hemma mot Marseille, man lyckades sedan tappa in tre raka mål och låg under med 1-3 innan man fick igång upphämtningen och matchen slutade 3-3. Slutresultatet berodde inte så mycket på ett briljant spel från Bastias sida utan mer på ett mycket slarvigt försvar hos Marseille. Bastia saknar en del spelare i denna match och det lär nog märkas.

PSG har ett enormt tryck på sig i denna match på hemmaplan att ta revansch för premiärmatchen mot Reims. I och med att man får tillbaka spelare lär defensiven vara något helt annat i denna match än den var mot Reims och jag har svårt att se hur Bastia ska kunna sätta emot något i denna match. PSG har dessutom vunnit 8 raka möten mot Bastia. Oddsen på PSG vinst samt med handikapp känns ganska iskalla. Jag tror att det kommer att bli en hel del mål i denna match och trycket från PSG lär komma igång tidigt i matchen vilket jag tror kommer innebära många mål redan i första halvlek. Finner ett visst värde på över 1.5 mål i första halvlek vilket också blir premiär spelet i TV-matchen.