poker_centralPoker Central är världens första TV-kanal om poker som sänder hela dygnet och imorgon är det dags för den officiella starten.

De som tittar på Poker Central kommer att kunna följa sådant som Premier League Poker, World Poker Tour Alpha 8, High Stakes Poker, Heads-Up Grand Slam, Poker After Dark, 100 Greatest Poker Moments, The Big Game och Women’s World Open.

Och i december blir det världspremiär för Super High Roller Bowl Cash Game som kommer att sändas på Poker Central med start den 2 december.

För 2016 är också två stycken egna produktioner planerade. Pokerography och Inside Poker kommer dessa program heta, men det har ännu inte offentliggjorts vad innehållet kommer bli förutom att det så klart kommer handla om poker. Eftersom pokerprofilerna Phil Hellmuth, Antonio Esfandiari och Daniel Negreanu har anslutit sig till Poker Central är det inte omöjligt att dessa kommer finnas med på ett hörn eller kanske i centrum rentav.

Många frågar sig var man kan kolla på Poker Central och företaget meddelar att även detta kommer tillkännages vid premiären som alltså sker i morgon.